(0575) 514 275
Stationsplein 65
Zutphen

Administratiekantoor Zutphen is al vele jaren een begrip in Zutphen en omgeving.

Wij hebben een jarenlange ervaring met en voor onze diverse opdrachtgevers. Een kleine greep uit ons dienstenpakket; verzorgen administratie MKB, advisering, de diverse belastingaangiftes, salarisadministratie, personeelsdiensten.
Daarnaast onderhouden wij een netwerk van professionals welke wij - indien nodig - inschakelen voor bepaalde taken. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en ZZP-ers. 

Jack Plante, Taco Kranen en Michel Kemperink zijn als relatiebeheerders de vraagbakens en aanspreekpunten voor onze opdrachtgevers. Ter ondersteuning van hun werkzaamheden bestaan de overige leden van het team uit onze receptioniste, onze administratief medewerkster, onze salarisadministrateur en onze personeelsadviseur. Samen spannen wij ons in om ervoor te zorgen dat je je geen nummer voelt in een geautomatiseerd proces.

Wij heten je graag van harte welkom bij ons kantoor!

Jack Plante
Relatiebeheerder

0575 - 514 275


Taco Kranen
Relatiebeheerder

0575 - 514 275


Michel Kemperink
Relatiebeheerder

0575 - 514 275


Ivonne van der Hoek
Adviseur personeel en verzuim

0575 - 514 275


Neem contact met ons op

Personeel en verzuim

 Personeel en verzuim

Je hebt personeel maar eigenlijk onvoldoende kaas gegeten van alle wet- en regelgeving of je hebt gewoon geen tijd of zin om je daar in te verdiepen. Ook dan heeft AKZ de oplossing voor je met ‘MVO personeel en verzuim’.

Lees meer